Inschrijven: CombiNL weekend

zaterdag 17 september 2022, 09:00 - 17:00


Vervolgdata
zondag 18 september 2022

 

Heeft u een Mijn Captain account? Log dan in!


Algemeen

 

Contact privé

 

Bezoekadres

 

Financieel


 

Deelname

 

 

 

 

Een zeilnummer is verplicht. Bij een geleende boot van een vereniging dient er bijvoorbeeld een extra letter ingezet te worden in het zeil, zodat er een uniek zeilnummer zichtbaar is (bijv. H1 = Hoorn 1).

 

 

 

 

 

Zeilclinic op 18 september

Voor alle zeilers organiseren we onder leiding van het de kernploegleden een clinic op zaterdag. 

 

 

RIB/begeleidingsboten

Veiligheid voor alle kinderen staat op nummer 1. Vul hier in of u met een RIB of begeleidingsboot komt. In geval van calamiteit worden alle boten ingezet voor rescuetaken voor alle kinderen. Hierover ontvangt u op een later termijn instructie.

 

 

 

 

T-shirt CombiNL' 21

Bestel nu een te gek CombiNL'21 t-shirt. Bij voorinschrijving ontvang je €5,- euro korting en ben je verzekerd van een shirt voor € 10,-.

 

 

 

Ontbijt/lunch en daghap

Tijdens het CombiNL weekend is er mogelijkheid tot ontbijt/lunch en diner. Goed gevulde ontbijt- en lunchboxen kunnen zowel in De Loods als elders worden genuttigd.

Per dag zal er keuze zijn tussen twee smakelijke daghappen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondvaart/bezoek wedstrijden

Voor € 12,50 uur kunnen je ouders/familie een rondvaart boeken met de Vaartaxi of met de zeilklipper Mother Goose.

Drankjes zijn inclusief aan boord. Over de exacte vertrektijden krijgt u bericht.

 

Met de watertaxi vaar je in een heerlijke sloep door Hoorn en breng je tevens een bezoek aan het wedstrijden. Drankjes zijn inclusief. Duur 1 uur.

watertaxi

 

Wil je liever kijken bij de wedstrijden? Ga dan mee op de Mother Goose. Het schip is comfortabel en stabiel. Met haar ruime achterdek met een hoefijzervormige zitbank biedt het schip voldoende ruimte om comfortabel te kunnen vertoeven. Het stuurhuis biedt, als het eens wat minder goed weer is, uitstekende beschutting en toch uitzicht op het water.

Duur ong. 1,5- 2 uur.

mother-goose-klein

 

 

 

 

Camperplaats

De Grashaven heeft de beschikking over camperplaatsen. Wilt u het weekend komen met de camper? Reserveer dan uw plek via  0229 215 208. Wij willen het graag weten ivm indeling van de boten.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode