+31 (0)229 213540   retseemnevah.[antispam].@wsvhoorn.nl

 

NIEUWS

 

Informatie voor komst CombiNL

Geplaatst op 14-09-2022  -  Categorie: CombiNL

logistiek

Bij WSV Hoorn kunnen alleen waltrailers en open boten op het terrein worden gestald. Via een soort 'kiss and ride' constructie kunnen de boten op de haven worden afgezet.

Wegtrailers kunnen op het grasveld links voor de haven worden geplaatst (graag op slot, losse spullen en lichtbalk eraf en voor eigen rekening en risico).

Auto’s kunnen gratis worden geparkeerd op het parkeerterrein aan de Nieuwe Wal 4, 1621 MB Hoorn. Vanaf daar is het 4-5 minuten lopen naar WSV Hoorn. Parkeren is niet mogelijk op het WSV Hoorn terrein.

Als alternatief kan ook gebruik worden gemaakt van de Grashaven. De Grashaven is vanaf 08.00 uur open en is gesitueerd op: Visserseiland 221 te Hoorn. Voor meer info kunt u bellen met 0229-215208. (U dient zelf te zorgen voor vervoer naar WSV Hoorn).

 

RIBS en begeleidingsboten

De RIB's en begeleidingsboten kunnen bij Marina Kaap Hoorn te water worden gelaten. De wegtrailers kunnen daar blijven staan. De kosten bedragen 6 euro per boot. Pin is aanwezig.

Onze beachmasters doen hun best alles in goede banen te leiden. Volg hun aanwijzingen op. Bij het niet opvolgen kan diskwalificatie van de deelnemer het gevolg zijn (zie ook Aankondigingen artikel 1.7).