+31 (0)229 213540   retseemnevah.[antispam].@wsvhoorn.nl

 

WINTERWEDSTRIJDEN

 
 

Seizoen 21-22

WSV Hoorn organiseert elk winterseizoen een serie van 7 zeilwedstrijden met gemiddeld 30 deelnemers. De zeilwedstrijden van gemiddeld 2.5 uur vinden plaats op zondagmiddag tussen 11 en 17 uur en zijn open voor elk kajuitzeiljacht met of zonder ORC rating en worden georganiseerd vanuit de WSV Hoorn verenigingshaven.

 

De eerste wedstrijd vindt in de laatste week oktober of de eerste week november plaats op het Hop. De laatste wedstrijd vindt begin april plaats met een feest!

 

Schrijf je nu in!

 

Graag verwelkomen we jullie om mee te doen aan onze unieke opstelling met start en finish vanuit de buitenhavenkom Hoorn en een windward leeward baan.

 

Vanaf 10.30 uur is de inschrijfbalie geopend voor het ophalen van de starttijdenlijst en het invullen van de bemanningsverklaring.

 


algemeen-serie-7data

Winterligplaats nodig?

U heeft de mogelijkheid om een winterligplaats te krijgen in onze haven. U kunt dit kenbaar maken door het aanvraagformulier voor een winterligplaats in te vullen. Voor de winterligplaats is geen lidmaatschap nodig van de WSV Hoorn. Het betreft een aanvraag, geen toewijzing.

Na toewijzing door de havenmeester voor een winterligplaats heeft u de beschikking over een ligplaats vanaf het weekend voor 15 oktober tot en met het weekend na 15 april.